Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Περιοδικό Αντί χ Λόγου, τεύχος 11

Το αντί χ λόγου είναι ένα τριμηνιαίο λογοτεχνικό περιοδικό που εκδίδεται στα Ιωάννινα και διανέμεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Η ύλη του περιλαμβάνει διηγήματα, ποιήματα και άρθρα σχετικά με την τέχνη και τη λογοτεχνία.

Μόλις κυκλοφόρησε το 11ο τεύχος 11ο τεύχος στο οποίο συμμετέχουν οι: Νικόλαος Φωτιάδης, Βασιλική Νευροκοπλή, Άννα Νιαράκη, Θοδωρής Βοριάς, Τζόρτζια Νάστα, Άντρη Αντωνίου, Ευρυδίκη Αμανατίδου, Νικολέτα Δεληβογιατζή, Ευάγγελος Ευθυμίου, Γιάννης Πλιώτας, Μιχάλης Πιτένης, Άγγελος Σαμιώτης, Άγγελος Μητσόπουλος, Μέλπω Παπαγιάννη, Ελένη Μπάρκα, Ιωάννα Σαμαρά.

Σε αυτό το τεύχος το αντί χ λόγου μού έκανε την τιμή να φιλοξενήσει το διήγημά μου με τον τίτλο «το παλτό» που θα βρείτε στη σελίδα 18

Το βίντεο που ακολουθεί φτιάχτηκε με πολύ μεράκι και αγάπη από τη φίλη Χρύσα Μπαλαμπάνη την οποία και χιλιοευχαριστώ!!!

Μπορείτε να διαβάσετε ή να κατεβάσετε δωρεάν όλα τα τεύχη του περιοδικού πατώντας το σύνδεσμο:

http://www.issuu.com/antiepilogou/docs/antiepilogou11o

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ευρυδίκη!! Πολλά συγχαρητήρια για το "Παλτό", ένα διήγημα που, χωρίς να είναι φλύαρο, σου λέει ακριβώς αυτά που πρέπει για τους ανθρώπους, για την κοινωνία ευρύτερα και τελικά για τη Θεία δίκη. Ευρηματική η ιδέα σου για ένα ρούχο που αν και στην αρχή ο ρόλος του φαίνεται καθαρά συμπτωματικός, στην πραγματικότητα πρωταγωνιστεί! Είμαι σίγουρος ότι συμφωνούν μαζί μου και οι υπόλοιποι φίλοι που θα το διαβάσουν!

    Να στείλω με την ευκαιρία τα χαιρετίσματά μου και στον Ευάγγελο, που έκανε πάλι το θαύμα του με το "Αντί Χ Λόγου"!!

    Καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Δημήτρη!!!Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!!! Χαίρομαι που σου άρεσε "το παλτό", αγαπημένο δικό μου διήγημα, γιατί μου δόθηκε μια ευκαιρία να θίξω και κάτι που καίει και εμάς τους συγγραφείς, το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημήτρης Νίκου: Οδοιπόρος

  Σαν άλλος Άτλαντας σηκώνεις το βάρος του κόσμου στους ώμους σου. Η δική σου ύβρις είναι μία ακόμα αποστασία. Είσαι ένας από εμάς, όχι όμως...